Aktuellt

            teaterscentralen.

Aktuellt 2020!Länk 


Teaterscentralen kommer att medverka i Riksteaterns länkprojekt. Det är ett nationellt projekt där professionella dramatiker skriver pjäser kring angelägna teman för en UNG ensemble från gymnasiet och uppåt. Dessa spelas under en festivalhelg på olika platser i landet (Stockholm 13-15 mars) och sedan väljs några av föreställningarna ut för att spela på Riksteatern i Hallunda (22-24 maj). Läs mer på lank.riksteatern.se. Det är väldigt många som har anmält intresse men om du vill medverka bakom scenen och jobba med t ex kostym, scenografi är du varmt välkommen att höra av dig till info@teaterscentralen. Repetitioner söndagar kl. 18 - 21 plus 4-5 heldagar.


Vi hoppas och tror att vi ska kunna ha premiär den 5 maj. Håll tummarna för att vindarna har vänt!
Prova-på-teater 


Under fyra söndagar kommer vi att gå igenom gruderna inom teatern. Mer information kommer men du kan redan nu anmäla intresse. Icke-bindande.

Jag är intresserad av Prova-på-teaterkursen.
"Ålder är bara en siffra"


Kreativitet i ålderdomen försvinner inte utan kan tvärtom ha stor betydelse för både personen själv och dess omgivning. Studier visar på att kreativitet och kreativa aktiviteter kan bidra till både hälsa och ett framgångsrikt åldrande. Utifrån en artikelserie i Aftonbladet under sommaren 2019 har vi diskuterat möjligheterna att genomföra ett seniorteaterprojekt modell större. Är du intresserad av att delta i planering och genomförande kan du kontakta oss.
teaterscentralen.

- ett nätverk för scenkonst

MOBIL: 0735-03 23 99

Adress: Bondegatan 1G,

116 23 Stockholm