Event

Skapa oförglömliga minnen: Skräddarsydda teaterupplevelser för ditt event!
Vi förstår att varje tillfälle är unikt och därför erbjuder vi skräddarsydda upplevelser som passar just dina behov. Oavsett om det handlar om en möhippa, svensexa, födelsedag eller kick-off skapar vi en minnesvärd och engagerande atmosfär.

Vi har stor erfarenhet inom både teater och musik, med nästan 40 års erfarenhet inom teaterpedagogik, arbetar Katarina tillsammans med Sebastian, vår begåvade singer-songwriter, för att erbjuda en kreativ och underhållande upplevelse. Vi tror att teater och musik kan förena människor och skapa oförglömliga minnen.

  1. Shakespeare för en Dag: Deltagarna får prova på att framföra utvalda scener ur Shakespeares verk, med kostymer och rekvisita. En expertledare hjälper till med skådespelarteknik och ger feedback för att skapa en oförglömlig upplevelse.
  2. Teaterimprovisation: En rolig och energisk övning där deltagarna får improvisera korta scener baserat på teman eller karaktärer som valts av den som ska firas. Detta kan leda till många skratt och spontana ögonblick!
  3. Musikaliska Scener: Kombinera drama med musik genom att låta deltagarna framföra en kort musikal eller sjunga tillsammans. Sebastian kan leda en sångworkshop där man skapar en unik låt som är kopplad till firandet.
  4. Kostymverkstad: En kreativ aktivitet där deltagarna får designa och skapa sina egna kostymer för en teateruppsättning. Detta kan kopplas till temat för dagen och blir en del av det roliga!

Generella Aktiviteter för Kick-Offer och Födelsedagar:

  1. Teaterteam-building: Genom olika teaterövningar och spel kan grupper stärka sina samarbeten och kommunikation. Aktivitetens fokus kan anpassas beroende på gruppens mål.
  2. Rollspelsworkshop: Deltagarna får prova på att spela olika roller och karaktärer i korta improviserade scener, vilket kan hjälpa till att bryta isen och öka kreativiteten i gruppen.
  3. Kreativt skrivande: En workshop där deltagarna får skapa och framföra sina egna korta pjäser eller monologer, med vägledning från erfarna ledare.
  4. Kombinera konstformer: Låt deltagarna arbeta med både drama och musik för att skapa en helhet där de kan utforska olika uttrycksformer.

Vad Vi Erbjuder:

  • Anpassade Teateraktiviteter: Vi skräddarsyr teaterövningar och aktiviteter utifrån deltagarnas intressen och evenemangets tema. Varje workshop är designad för att vara rolig och inkluderande.
  • Temabaserade Scener: Vill du utforska de klassiska pjäserna? Vi kan skapa en workshop där deltagarna får dyka ner i klassiska scener, klä sig i kostymer och få en smak av det dramatiska livet.
  • Musik och Drama: Kombinera teater och musik för att få en unik upplevelse. Låt oss skapa en sång eller framföra en musikal tillsammans.
  • Kreativitet och Samarbete: Våra aktiviteter främjar kreativitet och samarbete. Genom att arbeta tillsammans i grupper stärker vi relationer och skapar en rolig och interaktiv miljö.

Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan skräddarsy en upplevelse som passar just er!

info@teaterscentralen.se